KEŠU RÝŽOVÉ NUDLE S COTTAGE

KEŠU RÝŽOVÉ NUDLE S COTTAGE

 

IMG-20210519-WA0009


Budeme potřebovat:
50 g rýžových nudlí
100 g Cottage sýru
100 g loupaných rajčat
15 g kešu másla
10 g kešu ořechů
Mražený hrášek, květák, stroužek česneku
Sůl, pepř, špetka šafránu, římský kmín, lahůdkové droždí


Rýžové nudle připravíme podle instrukcí na obalu. Mezitím si nakrájíme květák, který následně podusíme na pánvi pod pokličkou přibližně 10 minut. V hrnku si smícháme loupaná rajčata s kešu máslem, kořením a lahůdkovým droždím. Vzniklou směs poté přilijeme ke květáku, přisypeme mražený hrášek a necháme povařit přibližně dvě minuty, aby se chutě propojily a hrášek s rajčaty prohřály. Na závěr na pánev přihodíme i hotové rýžové nudle.
Výsledný pokrm servírujeme v oblíbené kokosové misce, kterou můžeme vystlat ochuceným salátem dle libosti. Nudle pak jen pokryjeme Cottagem a kešu ořechy zKokosu! Dřevěný příbor do ruky a dobrou chuť!


MAKRA: 56 S / 17 T / 20 B

Zpět do obchodu