Exotický žlutý meloun, banán, křehké lyofilizované broskve a křupavá granola. Sbíhají se vám při tét...
Blog, Strana 4
Tagliatelle, dlouhé ploché těstoviny, zřejmě všichni známe. Slyšeli jste ale pověst, která se k ...
Kdo by neměl rád pořádnou mísu teplých těstovin? Asi stěží si vybavíme jiné jídlo, které nás zaplaví...
Fry rice aneb smažená rýže je rychlovka, která se hodí vždy, když člověk nestíhá a zároveň se chce p...
Miso pasta je tradiční japonský výrobek, který vzniká kombinací sójových bobů se solí a fermentačním...
MATCHA OVESNÁ Kaše jako obláček – tak by se dal stručně a výstižně popsat dnešní recept. Vyšlehaný ...
CIZRNOVÉ CURRY SE SÓJOVÝMI KOSTKAMI Kdo by neměl rád Asii naservírovanou v mi...
HRACHOVÉ TĚSTOVINY S OLIVAMI, KEŠU A SUŠENÝMI RAJČATY Hrachové těstoviny plné bílkovin, slané ...
KAKAO HAZELNUT OVESNÁ Hořké kakao v kombinaci s lískovými ořechy a nasládlou, čerstvou hruško...
ROBI-BRAMBOROVÝ SALÁT S VEJCEM Znáš robi? Jedná se o veganskou alternativu masa, která se získává z...